Wie zijn wij

Drs. M.W. (Marga) Balster
commercieel directeurMarga Balster is afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht, studierichting Duitse Taal en Letterkunde en een kopstudie PR en Massacommunicatie. 

Zij is werkzaam op het scheidsvlak tussen IT en Business (o.a. Oracle, SNS Reaal). In haar rol als Commercieel Directeur bij Admira BV werkzaam met  actuarieel geschoolde professionals bij verschillende opdrachtgevers. Zij kent als geen ander de uitdagingen die aan de actuariële  beroepsgroep gesteld worden zowel inhoudelijk als wat betreft sociale vaardigheden. Zij is tevens actief als docent bij het Actuarieel Instituut en gecertificeerd Belbin trainer. Ook was zij betrokken bij het onderwijsvernieuwingsproject van het Actuarieel Instituut  als Projectleider. Zij beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de pensioenwereld: zowel bij verzekeraars als bij pensioenuitvoeringsorganisaties en softwareleveranciers.

Lid van de Kring van Pensioenspecialisten (KPS), van het vrouwennetwerk Vrouwen In Institutioneel Pensioen (VIIP) en geaffilieerd lid van het Actuarieel Genootschap.

 

A.P. (Arthur) van Bokhorst
directeur

Arthur van Bokhorst is oprichter van Admira en is Actuarieel
Analist AG.

Hij is een actuariële professional met jarenlange ervaring in o.a. gecompliceerde (migratie en test) projecten en lijnwerkzaamheden bij pensioenfondsen en verzekeraars. In die hoedanigheid heeft hij  uitvoerende en leidinggevende werkzaamheden, informatie- of business analistfuncties, actuariaatswerkzaamheden en beleidsvraagstukken vervuld. Beschikt over brede automatiseringskennis en is zeer ervaren met het leggen van verbanden tussen verschillende Actuariaten en (Financiële) systemen.

Lid van het Actuarieel Genootschap en van de Kring van Pensioenspecialisten (KPS). Binnen het Actuarieel Instituut ontwikkelaar geweest binnen het onderwijsvernieuwingsproject en momenteel lid van de van de toetsingscommissie Accounting & Control voor de gehele actuariële opleiding.

 

Direct contact
 

0346 257041

info@admira.nl

Postbus 36
3769 ZG Soesterberg

Amersfoortseweg 54
3712 BE Huis ter Heide